O nama

Tvrtka NIL-USLUGE d.o.o. registrirana je za prodaju i uvođenje vodova za ventilaciju, klimatizaciju i grijanje u zgrade i druge građevinske objekte. Sjedište tvrtke nalazi se u Zagrebu, a djelujemo i na ostalim područjima diljem Hrvatske.

Posebnu pažnju posvećujemo kvaliteti rada, urednosti te dogovorenim rokovima.

Naši timovi su opremljeni kvalitetnim alatom te stručnim osobljem koje vam svakog trena stoji na raspolaganju glede savjeta i hitnih intervencija.

Za sve radove na klimatizacijskom i ventilacijskom programu osiguravamo projekte i ateste ovlaštenih institucija. Projektnu dokumentaciju izrađujemo u suradnji s ovlaštenim inženjerom strojarstva, koji posjeduje ovlaštenje od ministarstva kulture za projektiranje građevina pod konzervatorskom zaštitom. Izrada atesta u suradnji sa tvrtkom Tehnoekspert d.o.o.

Tvrtka NIL-USLUGE d.o.o. posjeduje certifikat i dozvolu od Ministarstva zaštite okoliša, prostornog uređenja i graditeljstva za gospodarenje rashladnim sredstvima te je svoj rad uskladila sa zakonom o zaštiti okoliša.

Ovlašteni smo distributeri i serviseri vodećih proizvođača klimatizacijskih uređaja kao što su: Toshiba, Mitsubishi Electric, Haier, Samsung, LG, Midea…

Također surađujemo sa vodećim kućama koje su specijalizirane u području ventilacije prostorija i većih objekata kao što su: Klima kontakt, Klima Tim, Pichler&Co, Klima oprema...

Facility management - obratite nam se s povjerenjem!

Specijalizirani smo obrt za s više godišnjim iskustvom na redovnom održavanju poslovnih objekata i instalaterskim radovima te hitnim intervencijama!

Riječ direktora

Ovim putem bi zahvalio svim strankama na ukazanom povjerenju, i dalje ćemo ostati ustrajni u poslu i pokazati da nam je stranka na prvom mjestu. Zahvaljujem se na posjeti naših stranica.

Sa štovanjem
Alen Jakupović, direktor