Riječ direktora

_

Ovim putem bi zahvalio svim strankama na ukazanom povjerenju, i dalje ćemo ostati ustrajni u poslu i pokazati da nam je stranka na prvom mjestu. Zahvaljujem se na posjeti naših stranica.

Sa štovanjem
Alen Jakupović, direktor

Sjedište tvrtke nalazi se u Zagrebu

NIL- USLUGE d.o.o.

_

Naši timovi su opremljeni kvalitetnim alatom te stručnim osobljem koje vam svakog trena stoji na raspolaganju glede savjeta i hitnih intervencija.

Za sve radove na klimatizacijskom i ventilacijskom programu osiguravamo projekte i ateste ovlaštenih institucija. Projektnu dokumentaciju izrađujemo u suradnji s ovlaštenim inženjerom strojarstva, koji posjeduje ovlaštenje od ministarstva kulture za projektiranje građevina pod konzervatorskom zaštitom. Izrada atesta u suradnji sa tvrtkom Tehnoekspert d.o.o.

Tvrtka NIL-USLUGE d.o.o. posjeduje certifikat i dozvolu od Ministarstva zaštite okoliša, prostornog uređenja i graditeljstva za gospodarenje rashladnim sredstvima te je svoj rad uskladila sa zakonom o zaštiti okoliša.

Ovlašteni smo distributeri i serviseri vodećih proizvođača klimatizacijskih uređaja kao što su: Toshiba, Mitsubishi Electric, Haier, Samsung, LG, Midea…

Također surađujemo sa vodećim kućama koje su specijalizirane u području ventilacije prostorija i većih objekata kao što su: Berliner luft, Pro Klima Tim, Pavo promet d.o.o., Pichler&Co, Klima oprema…

Facility management – obratite nam se s povjerenjem!

_

Specijalizirana smo tvrtka s više godišnjim iskustvom na redovnom održavanju poslovnih objekata i instalaterskim radovima te hitnim intervencijama!

Kontaktirajte nas
Odgovorit ćemo u najkraćem mogućem roku
Obratite nam se s povjerenjem! NIL-USLUGE d.o.o.